Gelderhorst

HUISSTIJL

Binnenkomen in de Gelderhorst is binnenkomen in de leefwereld van Doven, met een eigen taal en cultuur. Alles is afgestemd op de visuele leefwereld. Iedereen gebruikt gebarentaal, ook het personeel. Het gebouw en de ruimtes zijn licht, met duidelijke zichtlijnen. De bewoners voelen zich hier thuis. Ze zijn samen, ze begrijpen elkaar en hoeven niets uit te leggen. Ze zijn thuis.

Om het thuisgevoel te versterken is er voor de Gelderhorst een nieuwe pay-off bedacht “Thuis bij de Gederhorst”. Daarbij is de visie van de Gelderhorst om openener te zijn voor de buitenwereld. Kennis naar buiten en ook buiten naar binnen halen. Hier komt de open letter G vandaan.

Logo ontwerp de Gelderhorst
Nieuw logo op gevel De Gelderhorst
Nieuw logo voor de Gelderhorst

Ontwerp van het jaarverslag:

Jaarverslag ontwerp Gelderhorst