Ilse van Luik 

Persoonlijke benadering, samenwerken en conceptgericht denken vormen de basis van het werk van ontwerpbureau Studio Ilse van Luik. Iedere opdracht verdient een eigen aanpak en uniek concept. Daarbij wordt heel goed gekeken naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Misschien gaan die wel verder dan enkel grafisch ontwerp?

Daarom werkt Studio Ilse van Luik nauw samen met partners in verschillende branches zoals marketing, communicatie en illustratie. Op die manier is alle kennis in huis om tot een optimaal resultaat te komen.

Grafisch ontwerpen, met passie.

Ilse van Luik volgde haar opleiding tot grafisch ontwerpster aan de kunstacademie Artez. Daarna heeft ze bij verschillende ontwerpbureaus en bedrijven ervaring opgedaan in het ontwerpen van zowel fysieke producten als online apps en websites.

Al snel richtte ze in Apeldoorn haar eigen ontwerpbureau Studio Ilse van Luik op waar ze met groot plezier werkt aan heel veelzijdige opdrachten; van een nieuwe huisstijl voor een restaurant tot het restylen van een krant.

Ilse heeft een grote passie voor fysieke ontwerpen; iets kunnen vasthouden, openvouwen of doorbladeren. Juist in deze digitale tijd kan het verschil gemaakt worden door iets bijzonders aan een ander te geven. Natuurlijk kan dit niet zonder een sterke online identiteit. Het gaat allemaal hand in hand.

Wil je een indruk krijgen van haar werk? Check dan hier haar portfolio.

Enthousiast geworden? Zit je met een idee of vraag?

Laat het me weten!