Ilse van Luik, aangenaam!

In 2012 studeerde ik af als grafisch ontwerper aan de kunstacademie Artez. Sindsdien heb ik bij verschillende ontwerpbureaus en bedrijven design ervaring opgedaan, en ben ik ook al snel mijn eigen ontwerpbureau in Apeldoorn begonnen: Studio Ilse van Luik.

Studio Ilse van Luik

Eigenaar
2012 – heden

Topicus

UX Designer
2014 – 2017

Hollandse Meesters

Freelance designer
2013-2014

Monsterkamer

Assistent
2012

Piet Gerards Ontwerpers

Stage
2011

Mijn passie

Ik heb echt een passie voor fysieke ontwerpen: iets kunnen vasthouden en openvouwen of doorbladeren. Juist in deze digitale tijd kan je het verschil maken door iets bijzonders op de post te sturen of te geven. Ondertussen onderschat ik de waarde van online natuurlijk niet en heb ik drie jaar als user experience designer apps en websites ontworpen bij Topicus, een groot ICT bedrijf.

Waar ik voor sta

Studio Ilse van Luik staat voor persoonlijkheid, openheid en een sterk concept als basis. Daarnaast werk ik graag écht samen met een opdrachtgever om te komen tot een optimaal resultaat. Iedere situatie verdient tenslotte zijn eigen aanpak en unieke concept.

De kennis van het gehele proces is in huis, zodat er samen met mijn partners in verschillende creatieve branches een totaalplaatje geleverd kan worden.

Enthousiast geworden? En zit je met een idee of vraag? 

Laat het me weten!